Veilig mailen met ZIVVER

Psychotherapeuten Drechtsteden gebruikt ZIVVER om veilig te mailen.

Waarom doen we dit?

Zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met (privacy)gevoelige informatie is een essentieel onderdeel van ons werk. We moeten onder andere kunnen garanderen dat we op een veilige manier informatie via e-mail uitwisselen met clienten. Door dit soort gegevens te mailen via ZIVVER, zijn ze veilig: niemand anders dan de verzender en ontvanger kunnen het bericht lezen. Dus ook hackers niet. Daarnaast waarschuwt ZIVVER wanneer organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Hoe opent u een bericht dat wij via ZIVVER hebben verstuurd?

Hebt u een e-mail ontvangen van ons via ZIVVER? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Daar vult u een de code die u via sms ontvangt in om de mail op te halen.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat wij via ZIVVER hebben verstuurd?

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina . Onder het ontvangen bericht kunt u gelijk een bericht typen om te reageren. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een notificatie via e-mail.

Vragen?

Hebt u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of hebt u vragen over ZIVVER? Neem dan contact met ons op. Meer weten? www.zivver.com